De voordelen van anti-slip trapstrips voor bedrijven

Uitglijden, struikelen en vallen zijn veel voorkomende gevaren op de werkplek die tot ernstig letsel kunnen leiden. Volgens het Centers for Disease Control and Prevention behoren uitglijden, struikelen en vallen tot de meest voorkomende oorzaken van verwondingen op de werkplek in de Verenigde Staten. Eén manier waarop ondernemers het risico van uitglijden, struikelen en vallen in hun bedrijf kunnen verminderen is door antislip trapstrips te installeren. Laten we eens onderzoeken wat antislip trapstrips zijn en waarom ondernemers zouden moeten overwegen erin te investeren.

Wat zijn anti-slip trapstrips?

Antislip trapstrips zijn een soort vloerbedekking die ontworpen is om de tractie op oppervlakken zoals trappen, vlonders, hellingen en looppaden te verbeteren. Ze zijn er in verschillende vormen en maten voor verschillende soorten oppervlakken. Deze stroken kunnen gemaakt zijn van duurzaam rubberachtig materiaal of van metalen roosters met kleine gaatjes of perforaties die de wrijving verhogen als er op getrapt wordt. Dit maakt ze ideaal voor plaatsen met veel voetverkeer of natte oppervlakken waardoor iemand zou kunnen uitglijden en vallen.

Waarom ondernemers moeten investeren in antislip trapstrips

De installatie van anti-slip trapstrips is een betaalbare manier voor bedrijfseigenaren om hun gebouwen veiliger te maken voor zowel werknemers als klanten. Slipwerende traptreden zorgen voor meer tractie op de trap, waardoor de kans op uitglijden en vallen afneemt, terwijl ze ook mogelijke aansprakelijkheidsclaims als gevolg van letsel door uitglijden op de trap verminderen. Bovendien kunnen ze ook de slijtage van trappen helpen verminderen, omdat ze voorkomen dat schoenen na verloop van tijd schuren. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren met minimale verstoring van je bedrijfsvoering! 

Conclusie:

Al met al zijn antislip trapstrips een goedkope investering die je bedrijf kan helpen beschermen tegen mogelijke rechtszaken als iemand gewond zou raken tijdens het gebruik van de trappen of andere loopoppervlakken van je gebouw. Niet alleen bieden ze extra veiligheid, maar ze verminderen ook de slijtage van die oppervlakken na verloop van tijd – waardoor ze een win/win oplossing zijn! Dus als je een bedrijf hebt met trappen of andere loopoppervlakken die extra tractie nodig hebben, zoek dan niet verder dan anti-slip trapstrips! Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren waaronder zwart en wit, en ze helpen je bedrijf veilig te houden en bieden een langdurige duurzaamheid tegen een betaalbare prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *