De nieuwe BMW F 700 GS, F 800 GS en F 800 GS Adventure.

06-07-2016

Bij de nieuwe BMW F 700 GS, F 800 GS en F 800 GS Adventure heeft BMW Motorrad verbeterde functionaliteit toegevoegd aan elk eigen authentieke karakter. De GS modellen van de BMW F Serie staan voor zorgeloos motorrijden en sportieve dynamiek op de verharde weg, gecombineerd met verbazingwekkend goede offroad-capaciteiten. Voor modeljaar 2017 heeft BMW Motorrad de kwaliteiten van deze middenklasse enduro naar een nog hoger niveau gebracht.

Bij de nieuwe BMW F 700 GS, F 800 GS en F 800 GS Adventure heeft BMW Motorrad verbeterde functionaliteit toegevoegd aan het eigen authentieke karakter van de motorfietsen. De GS modellen van de BMW F Serie staan voor zorgeloos motorrijden en sportieve dynamiek op de verharde weg, gecombineerd met verbazingwekkend goede offroad-capaciteiten. Voor modeljaar 2017 heeft BMW Motorrad de kwaliteiten van deze middenklasse enduro naar een nog hoger niveau gebracht. Alle drie de modellen zijn per direct te bestellen voor ongewijzigde prijzen:??

BMW F 700 GS                    € 10.300,-

BMW F 800 GS                    € 12.800,-

BMW F 800 GS Adventure  € 14.150,-

De nieuwe BMW F 700 GS is vooral bedoeld voor motorrijders die wel van de look en feel van een enduro houden, maar die niet per se offroad willen. De sterke punten van deze machine zijn een lagere zithoogte, meer allround gerichte gebruiksmogelijkheden en ruimschoots voldoende power, samen met een zeer gunstig brandstofverbruik en geschiktheid voor alledaags gebruik.??De nieuwe BMW F 800 GS combineert on- en offroad mogelijkheden op een wijze die uniek is binnen zijn klasse. De op dit model gebaseerde BMW F 800 GS Adventure is een ware globetrotter. Deze versie is ontworpen voor reislustige enduro-liefhebbers, die ook onverharde wegen in de meest afgelegen uithoeken van de planeet niet schuwen.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK