Suzuki Motoren doet brandstof cadeau

16-05-2016

Suzuki Motoren bestaat 50 jaar in Nederland. Suzuki staat graag bij dit jubileum stil, maar niet letterlijk. De koper van een nieuwe Suzuki motor of motorscooter krijgt van de Suzuki-dealer namelijk een brandstofpas van € 500,- cadeau. En omdat een Suzuki zuinig is, betekent dat extra veel mooie kilometers maken.

Suzuki doet de tankpas tijdelijk cadeau bij aankoop van een Suzuki motorfiets of motorscooter met een cilinderinhoud van minimaal 400 cc. Dit betekent dat de koper van de motorscooter Burgman 400 ABS al de tankpas ontvangt.

Laagste verbruik in zijn klasse

Ook degene die de nieuwe Suzuki SV650 ABS aanschaft, kan voor € 500,- op kosten van Suzuki kilometers maken. En met een benzineverbruik van 1 op 26 gemiddeld - het laagste in zijn klasse -, zijn dat veel kilometers. Daarbij beschikt de koper van de SV650 ABS over de krachtigste V-twin in zijn klasse. Efficiënt én krachtig dus. De Suzuki Tankpas is met Travelcard ontwikkeld en twee jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Een voorwaarde is dat de Suzuki motor of motorscooter uiterlijk 20 juni 2016 geregistreerd is.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK